Nou disc a la venda!

L’esperat nou disc de Trencaclosques, Trencaclosques a la Mar, ja està disponible per a tots vosaltres. 15 cançons marineres amb arranjaments simfònics del mestre Toni Cuenca i un munt de col·laboracions estelars com Lluís Gili, Gemma Palà, Chema Bestard, Charlotte Coll, Jorge Vidura, Marta Florit, Beatriz Torres o Camil Casesnoves entre molts altres.

Des de cançons piratoses com Trencaclosques a la mar, balls impossibles amb Pep es Calamar o himnes al lloc més meravellós del món com Mallorca, tot un món mariner per submergir-se. No només això, el disc és també un llibre amb les lletres de totes les cançons i disseny de Kris Peeters que podreu llegir i cantar.

Podeu adquirir el disc a qualsevol de les nostres actuacions o contactant amb nosaltres a informacio@trencaclosques.es o per les xarxes socials.