Espectacles

Música íntegrament en directe (bateria, baix, guitarra i veus), Trencaclosques presenta el seu espectacle més consolidat després de 25 anys sobre els escenaris, ara renovat amb les cançons del seu segon disc “Trencaclosques a la mar”, on tot esdevé mariner.

Música infantil amb balls i jocs protagonitzats pel pallasso Flop, aspirant a mag que amb els seus amics el senyor Renou, en Xop i en Truc, us presenten un espectacle musical que garanteix la diversió de totes les edats.

L’actuació té una durada aproximada de 60 minuts i l’edat orientativa és de 3 a 12 anys. Es necessari disposar de corrent elèctric, espai per al grup i per a que els infants ballin!

És possible contractar l’espectacle amb un intèrpret de llengua de signes.

superflex

SuperFlex és un espectacle de carrer amb cinc components que intercalen la música i els vehicles estranys amb els números de pallassos.

La durada de l’actuació és de 70 minuts, aproximadament. És possible fer el cercavila amb una batucada sense els números amb una durada de 45-60 minuts.

flipiflop

Duet d’animació format pels pallassos Flip i Flop que fonamenten el seu espectacle en cançons infantils, jocs i números còmics dignes dels millors clowns que encisaran els més menuts… i els no tan menuts!

L’actuació té una durada aproximada de 60 minuts. L’edat orientativa és de 3 a 8 anys.

Flip i Flop

miniflex

Per animar la seva fira o la seva presentació, Miniflex és un espectacle d’animació de carrer interpretat per dos personatges que provocaran la participació del públic i faran que ningú no oblidi la diada. Un policia disposat a posar ordre des de les altures i un ciclista amb un vacil·lant sentit de l’equilibri, sorprendran a tothom amb les seves bogeries. L’espectacle no necessita suport tècnic, i la durada aproximada és de 60 minuts, tot i que es poden organitzar passades successives.

miniflex (1)

flop

El pallasso Flop presenta un espectacle clown que farà riure a petits i grans de principi a fi. Aquest espectacle és adaptable a totes les edats, des del públic infantil fins a l’adult, sense perdre mai l’alegria ni l’ humor.