25 aniversari de Trencaclosques

Mapa de les actuacions de Trencaclosques

El 23 d’abril de 2019 feim 25 anys! Un horabaixa del dia de Sant Jordi de 1994, a la Colònia de Sant Jordi, Trencaclosques va realitzar la seva primera actuació. Des de llavors, hem voltat pel món fent allò que més ens agrada: cantar, ballar i riure!

Per celebrar aquest aniversari, hem volgut repassar totes (gairebé) les actuacions que hem fet al llarg de tots aquests anys. Per això, hem construït un mapa que les localitza. Si tenim foto d’aquell dia, també l’hem posada. Si algú té fotos d’actuacions que nosaltres no en tenim, seria un passada!

Sabeu que hem actuat 13 vegades a Sa Rueta de Palma (la primera el 1997)? 10 vegades a la de Manacor (la primera, el 1998)? Que hem rebut els reis d’Orient a Puerto Portals 10 vegades? 10 vegades també, hem actuat a les festes de Cala Blava. I al teu poble, hi hem actuat mai? Ara, ho podeu consultar al mapa, que a partir d’ara, anirem actualitzant a mida que passin les actuacions.

Clicau sobre aquests mapes i a buscar el vostre record! Gràcies per 25 anys meravellosos!